Sorteerder en Chauffeur

Werken als Sorteerder of Chauffeur

Sandd is af en toe op zoek naar sorteerders en chauffeurs voor onze vestigingen in het land. Om een open sollicitatie te versturen verzoeken wij je het onderstaande sollicitatieformulier volledig in te vullen. Indien er in jouw regio vacatures beschikbaar zijn zullen wij binnen twee weken contact met je opnemen. Bij geen beschikbare vacatures zullen wij geen contact opnemen. Wel worden jouw gegevens bewaard, zodat wij je kunnen benaderen zodra er relevante vacatures beschikbaar zijn.

Sorteerder parttime

Als post sorteerder zorg jij dat de post in de juiste kratten terechtkomt. Het is een verantwoordelijke baan en nauwkeurig werken is belangrijk. Jij bent ervoor verantwoordelijk dat de postbezorger poststukken ontvangt voor zijn wijk, en uiteraard niet voor andere wijken. De werkzaamheden bestaan uit het handmatig (voor)sorteren van post en het eventueel voorbereiden van postwijken.

Werkdagen: maandag en donderdag (vast), woensdag en vrijdag (flexibel)
Begintijden: vanaf 06.00-07.00 uur (afhankelijk van vestiging)

Chauffeur parttime

Als chauffeur zorg jij dat de post bij de juiste bezorger terechtkomt. Het is een verantwoordelijke baan en nauwkeurig werken is belangrijk. Jij bent ervoor verantwoordelijk dat de bezorger post ontvangt voor zijn wijk, en uiteraard niet voor andere wijken. Daarnaast ben je ook het visitekaartje van het bedrijf voor de bezorgers, dus een glimlach tijdens het werken vinden wij erg belangrijk.

Uiteraard zorgt Sandd dat er een bestelbus voor je klaar staat. De werkzaamheden bestaan uit het afleveren van kratten post bij de bezorgers, het retour nemen van emballage (lege kratten) en het registreren van informatie op de routelijsten.

Werkdagen: maandag en donderdag
Begintijden: vanaf 09.00-10.00 uur (afhankelijk van vestiging)
Vereist: rijbewijs B