Sandd als werkgever

Een werkgever kies je niet zomaar. Je wilt je er thuis voelen, met gelijkgestemde collega's werken en uitgedaagd worden. Jouw baan moet op alle fronten bij je passen: qua niveau en ambities, maar ook waar het gaat om het aantal uren en de reisafstand. Ben je nieuwsgierig of jij en Sandd een goede match zijn?

Onze cultuur

Sandd is een uniek bedrijf. Er heerst een eigen cultuur, waar ambitie, trots, doorzettingsvermogen, openheid en dynamiek centraal staan. We hebben een grote overtuiging dat we waar kunnen maken wat onze klanten vragen. We zeggen niet voor niets: “Waar een wil is, is Sandd.” Bij Sandd werk je in een platte organisatie, met een informele sfeer, waar we elkaar kennen en elkaar weten te vinden. Om onze groei voort te zetten, vragen we je om kritisch te zijn, hard te werken en te ondernemen. Ontwikkeling en groei houdt in dat we soms nieuwe uitdagingen tegenkomen. Dit vraagt om flexibiliteit en doorzettingsvermogen. Werken bij Sandd betekent ook dat je de ruimte krijgt. Ruimte om bijvoorbeeld als postbezorger zelf je uren in te delen, of in de logistiek processen te professionaliseren of de ruimte om op kantoor je talenten verder te ontwikkelen.

Je collega's

Heb je altijd gedroomd van een baan binnen de postmarkt? Je antwoord is waarschijnlijk ‘nee’. Totdat je je realiseert dat het een zeer dynamische markt is, volop in beweging en boordevol uitdagingen. We doen namelijk zoveel meer dan alleen het bezorgen van post: we helpen onze klanten hun doelgroepen gerichter te bereiken. En dat is een geweldige uitdaging, waarbij iedere medewerker in de schakel een belangrijke rol speelt.
Twee dagen per week doorkruisen zo'n 14.000 enthousiaste postbezorgers in ons netwerk heel Nederland. In 2013 bezorgden zij 736 miljoen poststukken en onze ambitie is dat dit er 1 miljard worden. Zakelijke poststukken zoals facturen, polissen en bankafschriften, maar ook magazines en direct mail. Daarnaast werken meer dan 1.500 gedreven medewerkers op de vestigingen door het land en op verschillende afdelingen op het hoofdkantoor in Apeldoorn. Iedereen draagt bij aan het bezorgproces. Bij Sandd maken de medewerkers het verschil. Jij ook?