Parttime postbezorger in je eigen buurt

 

Post bezorgen is voor iedereen!

Post bezorgen bij Sandd is de ideale bijbaan voor iedereen! Veel vrijheid, actief bewegen, werken in de buitenlucht, werken vanuit huis en je eigen werktijden bepalen: bij Sandd is het allemaal mogelijk!

Combineren met de hond uitlaten, ontspannen je favoriete muziek luisteren op je iPod of gezellig een praatje maken met de buurtbewoners: je bepaalt het zelf.

Enthousiast geworden? Lees verder of solliciteer direct als postbezorger bij Sandd!

Parttime vacature postbezorger Sandd

Wat ga je doen?

Sandd brengt de post op maandag en donderdag bij je thuis op een vast tijdstip. Op dinsdag en vrijdag bezorg je de post. Jij kiest hoe laat, maar wel tussen 08.00 uur en 18.00 uur. Hierdoor is postbezorger de ideale bijbaan om te combineren met school, sport, huishouden, kinderen, hobby’s of andere activiteiten.

De werkzaamheden bestaan uit het voorbereiden/sorteren van de te bezorgen wijk, en het bezorgen zelf.

Waar ga je werken?

Als postbezorger krijg je een vaste bezorgwijk om te bezorgen. We zoeken een bezorgwijk zo dicht mogelijk in je eigen buurt. Hierdoor werk je vanuit huis en is van reistijd vrijwel geen sprake.

Film parttime postbezorger bij Sandd

Wat ga je verdienen?

Je wordt betaald per handeling. Dit houdt in dat de verdiensten variëren, maar wel een balans vormen met de tijd die je eraan kwijt bent. Hoe meer post, hoe hoger de vergoeding! De vergoeding is gebaseerd op het minimumloon vanaf 23 jaar, dit geldt ook indien je jonger dan 23 jaar bent.

 

Bij Sandd kun je kiezen om de werkzaamheden te verrichten op basis van een overeenkomst van opdracht (ovo), of op basis van een arbeidsovereenkomst. Vind je flexibiliteit belangrijk, dan kan een overeenkomst van opdracht goed bij je passen. Hecht je meer waarde aan zekerheid, dan biedt een arbeidsovereenkomst mogelijk een uitkomst. Klik hier voor alle details. 

De beloning is op basis van gemeten en vastgestelde normeringen voor het sorteren van de post, het bezorgen van de post, de af te leggen afstand in de bezorgwijk en het totale gewicht van de poststukken. Sandd betaalt je altijd op tijd, op een vast moment.

 

Bonus

We gaan graag een langdurige relatie aan met al onze bezorgers. Om deze verbinding met jou als bezorger ook te waarderen, kom je na elk volledig jaar dat je voor Sandd werkt in aanmerking voor een bruto bonus oplopend van 3% tot 6% over het verdiende jaarsalaris.Passen wij bij elkaar? Ben jij...

Passen wij bij elkaar? Ben jij...
  • minimaal 16 jaar? 
  • op zoek naar een leuke bijverdienste? 
  • dinsdag en vrijdag beschikbaar? 
  • flexibel, betrouwbaar en verantwoordelijk?

Dan is post bezorgen bij Sandd voor jou de ideale bijbaan! Solliciteer direct!

Direct solliciteren postbezorger