Vakantiewerk: post bezorgen in je eigen buurt

Werken in je eigen buurt tijdens de vakantieperiode

Post bezorgen bij Sandd is de ideale vakantiebaan voor jou.

Post bezorgen is jouw ideale vakantiebaan! Je bezorgt op dinsdag en vrijdag de post, maar wel op het moment dat het jou uitkomt! 's Ochtends eerst uitslapen? Jij stapt die middag op de fiets om de post te bezorgen. Of heb je juist 's middags een afspraak? Daarna ben jij in elk geval vrij, omdat je 's ochtends al hebt gewerkt. Vakantiewerk als postbezorger bij Sandd biedt je alle vrijheid!

Dit betaalt tot 2 keer beter dan in de supermarkt! Post bezorgen is goed te combineren naast bijvoorbeeld je sport.


Enthousiast geworden? Lees verder en solliciteer direct als vakantie postbezorger bij Sandd!

 

Wat doe je als vakantie postbezorger?

Dinsdag en vrijdag bezorg je de post. Jij bepaalt zelf op welk tijdstip, waarbij je ervoor zorgt dat de post tussen 08.00 uur en 18.00 uur bij de mensen op de deurmat of in de brievenbus valt. Hierdoor is het de ideale baan om te combineren met je vele vakantie activiteiten. 

Op maandag en donderdag wordt de post op een vast tijdstip bij jou thuis bezorgd. Ben je niet thuis? Dan kan er geregeld worden dat de post op een andere (veilige) manier voor je klaar wordt gezet. De post bereid je voor door deze op route te sorteren en de volgende dag bezorg je het.

Waar bieden wij vakantiewerk?

Als postbezorger in de vakantieperiode krijg je een bezorgwijk in je omgeving toegewezen, die wij voor je zoeken. Doordat veel bezorgers op vakantie zijn, zijn er diverse te bespreken mogelijkheden. Dit vakantiewerk is altijd zo dicht mogelijk in je eigen buurt. Hierdoor werk je vanuit huis en is er van reistijd vrijwel geen sprake. In de zomer werk je lekker buiten!

Wat ga je verdienen?

Als postbezorger wordt je betaald per handeling. Dit betekent dat de verdiensten variëren, maar het is altijd in balans met de tijd die je er aan kwijt bent. Hoe meer post, hoe hoger de vergoeding. 

De beloning is op basis van gemeten en vastgestelde normeringen voor het sorteren van de post, het bezorgen van de post, de af te leggen afstand in de bezorgwijk en het totale gewicht van de poststukken. 

De normering is gebaseerd op het uurloon van €8,80 bruto per uur (ook voor bezorgers jonger dan 23!)

Sandd betaalt jou altijd op tijd, op een vast moment.

Passen wij bij elkaar? Ben jij...

  • Minimaal 16 jaar?
  • Op zoek naar een flexibele vakantiebaan?
  • Dinsdag en vrijdag beschikbaar?
  • Flexibel, betrouwbaar en verantwoordelijk? 

Dan is post bezorgen bij Sandd in je eigen buurt de ideale vakantiebaan voor jou! 

Direct solliciteren postbezorger