Werken op flexibele tijden!

Werk dat flexibel in te delen is

Je wilt graag werken, maar thuis zijn als de kinderen terugkomen van school. Daarnaast wil je ook tijd over houden voor andere activiteiten. Werken als postbezorger bij Sandd is de ideale baan voor jou! Nadat de kinderen naar school zijn gegaan, bezorg je de post. Doordat je je eigen tijd indeelt, ben je flexibel én je bent lekker actief bezig! 

Wat doe je als postbezorger?

Dinsdag en vrijdag bezorg je de post. Je bepaalt zelf op welk tijdstip, zolang de post maar tussen 08.00 uur en 18.00 uur bij de mensen op de deurmat of in de brievenbus valt. Hierdoor is het de ideale baan om te combineren met de zorg voor je kinderen. 

Op maandag en donderdag wordt de post op een vast tijdstip bij je thuis bezorgd. Ben je niet thuis? Dan kan er geregeld worden dat de post op een andere (veilige) manier voor je klaar wordt gezet. De post bereid je voor door deze op route te sorteren en de volgende dag bezorg je het.

Waar ga je werken?

Als postbezorger krijg je een vaste bezorgwijk toegewezen, die wij voor je zoeken. Dit is een wijk zo dicht mogelijk in je eigen buurt. Hierdoor werk je vanuit huis en is er van reistijd vrijwel geen sprake. En zo leer je je buren ook kennen! 

Wat ga je verdienen?

Je wordt betaald per handeling. Dit houdt in dat de verdiensten variëren, maar wel een balans vormen met de tijd die je eraan kwijt bent. Hoe meer post, hoe hoger de vergoeding! De vergoeding is gebaseerd op het minimumloon vanaf 23 jaar, dit geldt ook indien je jonger dan 23 jaar bent.

 

Bij Sandd kun je kiezen om de werkzaamheden te verrichten op basis van een overeenkomst van opdracht (ovo), of op basis van een arbeidsovereenkomst. Vind je flexibiliteit belangrijk, dan kan een overeenkomst van opdracht goed bij je passen. Hecht je meer waarde aan zekerheid, dan biedt een arbeidsovereenkomst mogelijk een uitkomst. Klik hier voor alle details. 

De beloning is op basis van gemeten en vastgestelde normeringen voor het sorteren van de post, het bezorgen van de post, de af te leggen afstand in de bezorgwijk en het totale gewicht van de poststukken. Sandd betaalt je altijd op tijd, op een vast moment.

 

Bonus

We gaan graag een langdurige relatie aan met al onze bezorgers. Om deze verbinding met jou als bezorger ook te waarderen, kom je na elk volledig jaar dat je voor Sandd werkt in aanmerking voor een bruto bonus oplopend van 3% tot 6% over het verdiende jaarsalaris.

Passen wij bij elkaar? Ben jij...

  • op zoek naar een baan waarbij je je eigen tijd kunt indelen?
  • dinsdag en vrijdag beschikbaar?
  • flexibel, betrouwbaar en verantwoordelijk? 

Dan is post bezorgen bij Sandd de ideale baan voor jou! 

Direct solliciteren postbezorger