Parttime werk als postbezorger in Groningen

Werken in je eigen buurt in provincie Groningen?

Post bezorgen bij Sandd is de ideale bijbaan voor iedereen. Veel vrijheid, actief bewegen, werken in de buitenlucht, werken vanuit huis en je eigen werktijden bepalen: bij Sandd is het allemaal mogelijk!

Lijkt het je wat, werken in je eigen buurt in Groningen, Assen, Haren, Bovensmilde, Paterswolde, Zevenhuizen, Middelstum of een andere buurt?

Enthousiast geworden? Lees verder en solliciteer direct als parttime postbezorger bij Sandd!

Parttime werk als postbezorger Den Bosch Sandd

Wat doe je als postbezorger?

Dinsdag en vrijdag bezorg je de post voor jouw wijk in Groningen. Jij bepaalt zelf op welk tijdstip, waarbij je ervoor zorgt dat de post tussen 08.00 uur en 18.00 uur bij de mensen op de deurmat of in de brievenbus valt. Hierdoor is het de ideale baan om te combineren met je studie, het studentenleven en andere activiteiten. 

Op maandag en donderdag wordt de post op een vast tijdstip bij jou thuis bezorgd. Ben je niet thuis? Dan kan er geregeld worden dat de post op een andere (veilige) manier voor je klaar wordt gezet. De post bereid je voor door deze op route te sorteren en de volgende dag bezorg je het.

Waar ga je werken in Groningen?

Als postbezorger krijg je een vaste bezorgwijk in jouw buurt toegewezen, die wij voor je zoeken. Dit is een wijk zo dicht mogelijk in je eigen buurt. Hierdoor werk je vanuit huis en is er van reistijd vrijwel geen sprake. En zo leer je je buren ook kennen! 

Wat ga je verdienen?

Je wordt betaald per handeling. Dit houdt in dat de verdiensten variëren, maar wel een balans vormen met de tijd die je eraan kwijt bent. Hoe meer post, hoe hoger de vergoeding! De vergoeding is gebaseerd op het minimumloon vanaf 23 jaar, dit geldt ook indien je jonger dan 23 jaar bent.

Bij Sandd kun je kiezen om de werkzaamheden te verrichten op basis van een overeenkomst van opdracht (ovo), of op basis van een arbeidsovereenkomst. Vind je flexibiliteit belangrijk, dan kan een overeenkomst van opdracht goed bij je passen. Hecht je meer waarde aan zekerheid, dan biedt een arbeidsovereenkomst mogelijk een uitkomst. Klik hier voor alle details.

De beloning is op basis van gemeten en vastgestelde normeringen voor het sorteren van de post, het bezorgen van de post, de af te leggen afstand in de bezorgwijk en het totale gewicht van de poststukken. Sandd betaalt je altijd op tijd, op een vast moment.

Bonus

We gaan graag een langdurige relatie aan met al onze bezorgers. Om deze verbinding met jou als bezorger ook te waarderen, kom je na elk volledig jaar dat je voor Sandd werkt in aanmerking voor een bruto bonus oplopend van 3% tot 6% over het verdiende jaarsalaris.

Passen wij bij elkaar? Ben jij...

  • Minimaal 16 jaar?
  • Op zoek naar een flexibele parttime bijbaan?
  • Dinsdag en vrijdag beschikbaar?
  • Flexibel, betrouwbaar en verantwoordelijk? 

Dan is post bezorgen bij Sandd in je eigen buurt de ideale bijbaan voor jou! 

Direct solliciteren postbezorger