Werken in uw eigen vertrouwde buurt!

Werken in uw eigen buurt

U werkt graag, maar u wilt ook tijd hebben om op uw kleinkinderen te passen? Dan is werken als postbezorger de ideale baan voor u! Twee dagen per week bezorgt u de post, op het moment dat het u uitkomt. Zo houdt u voldoende tijd over voor uw hobby's, familie, vrienden en andere activiteiten. En dat terwijl u lekker in uw eigen buurt kunt werken en actief bezig bent. 

Wat doet u als postbezorger?

Dinsdag en vrijdag bezorgt u de post. U bepaalt zelf op welk tijdstip, zolang de post maar tussen 08.00 uur en 18.00 uur bij de mensen op de deurmat of in de brievenbus valt. Hierdoor is het de ideale baan om te combineren met uw hobby's en sociale leven, in uw eigen buurt

Op maandag en donderdag wordt de post op een vast tijdstip bij u thuis bezorgd. Bent u niet thuis? Dan kan er geregeld worden dat de post op een andere (veilige) manier voor u klaar wordt gezet. De post bereid u voor door deze op route te sorteren en de volgende dag bezorgt u het.

Waar gaat u werken?

Als postbezorger krijgt u een vaste bezorgwijk toegewezen, die wij voor u zoeken. Dit is een wijk zo dicht mogelijk in uw eigen buurt. Hierdoor werkt u vanuit huis en is er van reistijd vrijwel geen sprake. Zo leert u uw buurtgenoten (nog beter) kennen en wordt u het vertrouwde gezicht van uw buurt. 

Wat gaat u verdienen?

U wordt betaald per handeling. Dit houdt in dat de verdiensten variëren, maar wel een balans vormen met de tijd die u eraan kwijt bent. Hoe meer post, hoe hoger de vergoeding! De vergoeding is gebaseerd op het minimumloon vanaf 23 jaar, dit geldt ook indien u jonger dan 23 jaar bent.

Bij Sandd kunt u kiezen om de werkzaamheden te verrichten op basis van een overeenkomst van opdracht (ovo), of op basis van een arbeidsovereenkomst. Vind u flexibiliteit belangrijk, dan kan een overeenkomst van opdracht goed bij u passen. Hecht u meer waarde aan zekerheid, dan biedt een arbeidsovereenkomst mogelijk een uitkomst. Klik hier voor alle details.

De beloning is op basis van gemeten en vastgestelde normeringen voor het sorteren van de post, het bezorgen van de post, de af te leggen afstand in de bezorgwijk en het totale gewicht van de poststukken. Sandd betaalt u altijd op tijd, op een vast moment.

Bonus

We gaan graag een langdurige relatie aan met al onze bezorgers. Om deze verbinding met u als bezorger ook te waarderen, komt u na elk volledig jaar dat u voor Sandd werkt in aanmerking voor een bruto bonus oplopend van 3% tot 6% over het verdiende jaarsalaris.

Passen wij bij elkaar? Bent u...

  • een buitenmens?
  • op zoek naar een flexibele baan?
  • dinsdag en vrijdag beschikbaar?
  • flexibel, betrouwbaar en verantwoordelijk? 

Dan is post bezorgen bij Sandd de ideale baan voor u! 

Direct solliciteren postbezorger